Mogelijkheden

In principe kunnen wij elk apparaat laten starten via ons betaalsysteem. De programmering in de centrale unit is in basis vrij te programmeren voor diverse apparatuur. Voor het wassen en drogen zit de software er standaard in.  Als voorbeelden kun je denken aan maneges, paardendekens wassen en drogen en daarbij ook bijvoorbeeld de paarden wasstraat, solarium en hogedruk te starten met een betaling. Voor een camping zijn ook diverse mogelijkheden, zoals laadpalen voor campers, douches en vaatwassers. Bij een studentenhuis kun je denken aan een koppeling met de studentenkaart om te wassen en in de kantine te betalen en toegang tot bepaalde ruimtes te verschaffen. Kortom de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Hoe werkt het

Op de centrale unit maakt de eindgebruiker een keuze en betaalt. De centrale unit handelt alle taken af van betalen tot starten van de gewenste machine.
Alle gekoppelde apparaten communiceren draadloos met de centrale unit. Zodoende kan het systeem zelfstandig werken en belast het bestaande netwerk niet.

 

Wat hebben we nodig?

  • 1 x WCD 220 – 240 Volt ~
  • Een netwerk aansluiting die verbinding heeft met het internet
    OF
  • Een mobiel data abonnement, er wordt door ons dan een 3G of 4G modem geïnstalleerd. Op locatie waar heel veel interferentie is van draadloze netwerken (zowel mobiel als wifi), kan het toch nodig zijn om de machines via een UTP kabel aan te sluiten om onnodige storingen te voorkomen.

Extra opties

  • Voor grotere locaties kan er een groter scherm geplaatst worden met een plattegrond met daarop alle machines.
  • SMS als programma klaar is (aan Sms’en zijn extra kosten verbonden).
  • Webbased portaal waar alle machines zichtbaar zijn met de daarbij behorende data. Omzet van alle locaties, enkele locatie, per machine, per jaar, per maand ,per dag of uur
  • Signalering als de zeep op is. Alleen mogelijk bij automatische zeepdosering en de  zeeppomp installatie moet dit ook dit ondersteunen.

Contact

info@paytowash.nl
Paytowash
Burg. Legroweg 104
9761 TD  Eelde
Nederland