Betaalsysteem

Open betaalsysteem (pin)

Ons systeem werkt met contactloze transacties. Hiervoor hoeft men alleen een bankpas met het NFC symbool   erop, voor het betaalsysteem te houden om te betalen. Dit kan tot max. €25,00 per dag. Als er gepind gaat worden dan heeft u een pincontract nodig bij uw bank. Aan pintransacties zijn kosten verbonden.

Steeds meer betaalautomaten ondersteunen contactloze transacties. Inmiddels is 40% van het totaal aantal pinautomaten in Nederland geschikt voor contactloos betalen. De meeste Nederlanders (62%) hebben inmiddels een pinpas waarmee zij contactloos kunnen betalen. Door het hoge gebruiksgemak neemt het aantal contactloze betalingen in Nederland, maar ook in de rest van Europa, snel toe.

Bij contactloos betalen moet u de betaalpas of de mobiele telefoon kortstondig dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet u wel een pincode intikken op de betaalautomaat of op de mobiele telefoon.
Wanneer uw aaneengesloten contactloze betalingen zonder pincode opgeteld de limiet van € 50,- bereiken, moet u alsnog een pincode intikken.

Gesloten betaalsystemen

Hierbij maakt u gebruikt van eigen pasjes. Ons betaalsysteem kan gekoppeld worden aan bestaande kaart systemen, zoals: studenten passen, camping kaarten en toegangssystemen. Om er zeker van te zijn dat de combinatie mogelijk is zal dit eerst getest moeten worden. Als er gebruikt gemaakt gaat worden van een gesloten betaalsysteem, dan heeft u een abonnement nodig om de kaarten te beheren. Hier zijn kosten aan verbonden per transactie.

Wij hebben momenteel al koppelingen beschikbaar met Multicard, Smart Camping Card en Xafax

Extra mogelijkheden bij gesloten betaalmogelijkheden:

  • Spaarsysteem
  • Online opwaarderen
  • Prepaid kaart (eventueel met statiegeld erop)
  • QR code vanaf de smartphone, en online opwaarderen van je saldo

Een combinatie van verschillende betaalmogelijkheden is ook mogelijk, er kunnen maximaal 3 betaalmogelijkheden ingesteld worden.

 

Creditcard

Ook creditcard betalingen zijn mogelijk. Houdt u er wel rekening mee dat er nogal wat prijsverschillen zit in de diverse creditcard aanbieders. Deze aanbieders vragen vaak een vast tarief per maand en een redelijk hoog bedrag per transactie. Voor uw prijsbepaling van de was-prijs is dit wel iets om rekening mee te houden.

 

Pin contracten

Pin contracten kunnen tijdrovend en lastig zijn. Om dit te voorkomen is er de mogelijkheid om dit via ons te regelen.
Wij laten de betalingen dan lopen via Stichting Derdengelden. Hierdoor heeft u geen rompslomp met contracten en dergelijke. De doorlooptijd om een pinautomaat operationeel te krijgen is een paar weken korter. Nadeel zou kunnen zinj dat via de stichting uw geld 1 keer per week aan u wordt uitgekeerd in plaats van elke dag.

Contact

info@paytowash.nl
Paytowash
Burg. Legroweg 104
9761 TD  Eelde
Nederland